Fra JyskeVestkysten - en ret morsom debat:

Indlæg hentet fra "Jyske Vestrkysten". En debat der opstod i forbindelse med en artikel om en udsmykningsopgave jeg havde lavet til Steel Team:-)
 

Jens Andersen, 6200 Aabenraa
02/02/2011 kl. 18:18
Typisk JyskeVestkysten, støtter klatmalere !!!!!!!!!!
Ham Tony M laver "malerier" på tid, han spytter dem ud som fabriksroulader. JV skulle ta' og vise folk som virkelig kan male og ikke sådan en klatmaler.
Synes JV at Tony M, fordi han kommer fra København og har fipskæg at skal være god ?
Enhver idiot kan da lave sådanne "malerier" men sådan er det jo idag, noget som et barn på 5 år kan lave er kunst. Vor herre bevares, vi må da håbe at folk vågner op og si'r, "jamen han har slet ikke noget tøj på" God bedring JV

 
Jacob Lund, 6100 Haderslev
02/02/2011 kl. 20:20
Sv: Typisk JyskeVestkysten, støtter klatmalere !!!!!!!!!!
Hvis "enhver idiot" kan lave sådanne malerier, hvorfor gør du det så ikke, kvalifikationerne har du jjjjo helt klart, hvad dine hadefulde og ignorante indlæg så tydeligt demonstrerer.


Beklager, at jeg blev personlig, men du inviterer f. g. m. godt nok til det!
 
Finn Holm, 6520 Toftlund
02/02/2011 kl. 20:36
Sv: Typisk JyskeVestkysten, støtter klatmalere !!!!!!!!!!
Har samme mening som Lund, blot vil jeg tilføje, at det er Steel Team A/S i Hammelev, der har bestilt værket og formentlig også betaler selv.
Hvorledes kan JydskeVestkysten således yde støtte?
For mig ser værket spændende ud, og jeg mener helt bestemt, at det er et kunstværk og ikke et klatmaleri.


Arne Hansen, 6200 Åbenrå
02/02/2011 kl. 22:35
Indtast overskrift
Troer da ham Jens Andersen han har ondt et sted, sådan som han brokker sig, synes du skulle søge læge og øjenlæge så kan du måske bedere se hvad det skal forestille, jeg synes nu også det ser fint nok ud
 
Jens Andersen, 6200 Aabenraa
02/02/2011 kl. 23:33
3 klatmalere som støtter klatmalere
Til Jakob fund så maler jeg ikke, Jakob du har din mening og jeg har min så styr lige din aggrasive adfærd, har du læst H C Andersen eventyr om Kejserens nye klæder.
Finn Holm også en af mine fans, nej JV støtter ved at reklamere for noget som min søn på 4 år kunne ha lavet. Men man laver jo ikke pis med folk.


Arne pas på varene Hansen synes jeg skal søge læge og øjenlæge, ha du er sjov eller er det dit alvor lille Arne Hansen. Arne Hansen det passer ikke små folk at blive personlige, kommnenter artiklen, I 3 er nok nogle gamle Københavnere som synes I skal støtte en landsmand. God Bedring til Jer 3
 
Hanne Hansen, 6740 Bramming
02/02/2011 kl. 23:56
Sv: 3 klatmalere som støtter klatmalere
Tony Museth malerier ser spænde ud en skam at ikke alle kan se hans 60 stks maleri på 11 meter inden det bliver sat op hos det firma som har bestilt det håber de bliver glade for det
jeg er selv meget facineret af cobra maler både de moderne nye cobra malere der er kommet til men den cobra maler der faciner mig mest er carl hening pedersens værk og har været heldigf at få fat i hans litografier som livs fuglen og sjælens bånd som er mine 2 ynglings motiver maletaf carl hening som blandt andet os har malet og lavet musaik ruderne i ribe dom kirke selv om tony`s malerier en en anden cobra stil end carl hening er de lige facinernde på den måde de fange tingene med deres faver


Karina Munk, 6200 Aabenraa
03/02/2011 kl. 8:27
Tony Museth
Jeg anede ikke at vi harvde sådan en kunstner i "baghaven". Og hvor er det flot, og pragtfulde farver...Håber der kan blive til et smugkig, når værket er færdigt...


Christian Ehlers, 2720 Vanløse
03/02/2011 kl. 14:03
sv:
@Jens Andersen hvis Tonni Museth er en klatmaler hvad er så dit bud på "rigtig" kunst? Du kan jo starte med at udvide din indsnævrede horisont og kigge på
www.tmart.dk og se hvilke portrætter han faktisk kan male. Det er måske mere i din boldgade.
Bortset fra det så syntes jeg du skal komme op af din depression og vise os at enhver jo kan male sådan noget. Du er jo tydeligvis et højst uintelligent og  lille menneske, stave kan du ihvertfald ikke....så istedet for at sidde herinde og spilde vores skattepenge så gå ud og brug tiden på noget fornuftigt.


 
Hanne Hansen, 6740 Bramming
03/02/2011 kl. 14:25
Sv: sv:
Christian Ehlers 1000 tak for at du lage linket til tony ind her i debatten så fik jeg endelig mulig hed for at se lidt mere af ham har kun hørt om ham og kan se AT HAN BARE ER EN FANTASTISK KUNSTNER der er mange facinerende billeder på hans hjemme side skam man ik har plads og penge til alt det kunst man falder for ;)


Kommentarer til  skriverierene:
 
Kære Tonni
 
Jamen det er da mageløst!!
 
Lige når man læser første indlæg ærgrer man sig gul og grøn over, at sådan en ignorant skal ’åbne ballet’, men så skal jeg da lige love for, at der kommer andre boller på suppen – hold da op, hvor er der opbakning til dig og din kunst!!
 
Det er dejligt, at der er så mange andre, der mener det samme som vi – Tonni – at du er en fremragende kunstner og unik på dit felt!!
 
Kærlig hilsen også til Søs
Lene&Mogens

Det var da en voldsom debat, men det er bare fint synes jeg. Jeg ville jo også gerne se at han (den kritiske) lavede billeder selv. Findes ikke noget bedre end at der er kontroversielle meninger om et billede. Jeg bevarer linket og ser om der kommer mere.
 
pk
 
Hold da op, sikke mange der skriver begejstret om dine billeder og din dygtighed. Du burde næsten takke ham den første idiot for indlægget – sikke mange der kom ud af busken – og du er jo bare EN FANTASTISK KUNSTNER!
Kærligst / Henrik

 
Jeg modtager også gerne besøg. Men skriv eller ring, for at sikre dig/jer at jeg er hjemme!
Ligeledes modtager jeg gerne bestillingsopgaver.Se også vores nye hjemmeside:
www.eurasiersiden.dk

Kontakt information

Adresse:
Svejrupløkke 5. Aabenraa 6200
Telefon:
+45 7452 1210 / mobil +45 6068 6229 Søs mobil: +45 2272 6890
Om mig selv:
Jeg er født og opvokset på Christianshavn i København. Siden jeg var 10-11 år har jeg malet. Jeg er uddannet inden for den grafiske branche på Gutenberghus.

I 1977 debuterede jeg på Charlottenborgs Forårsudstilling med 4 billeder. De 3  billeder af Bjarni -som kan ses under linket: øverst - Portrætter.

Samme år blev jeg inviteret til at deltage på Charlottenborgs Efterårsudstilling, og er siden blevet antaget på Forårsudstillingen.
Desuden er jeg blevet antaget på KE, Kunstnernes Efterårsudstilling på Den Frie i København.

Gennem årene har jeg haft en lang række udstillinger på gallerier, i kunstforeninger på offentlige institutioner og på museer, både separat - ligesom på gruppeudstillinger.

Jeg har udført en række bestillingsopgaver - bla. for Leif M Jensen i Glostrup - et 8,5 meter langt og 2 meter højt billede. For Steel Team i Hammelev - udsmykket hele virksomheden, samt en ti tion tung møllenarv -og en bestillingsopgave for Sundelev Efterskole som kan ses under linket: Opgaver. Desuden har jeg lavet en bogforside til Borgens forlag.

I 2004 flyttede jeg med min elskede kone: Søs Museth til Sønderjylland/Hoptrup. I oktober 2008 flyttede vi til Svejrup mellem Åbenrå og Sønderborg.

Fra 2004 - 2013 er jeg alle årene blevet antaget på Banegårdens Censurerede Udstilling i Åbenrå, samt på Sønderjysk MalerSammenslutning SMS 1935 Censurerede Udstilling i Haderslev!

Derudover har jeg haft en lang række udstillinger i Sønderjylland.
Udført en bestillingsopgave for Sundeved Efterskole i Bovrup Sønderjylland / 3,5 x 9,5 meter. Skive Kunst Museum. SID kursusejendom Langsøhus ved Silkeborg. Felsted Tandlæger.

Da jeg har erfaring med et bredt spektrum af opgaver, er du velkommen til at kontakte mig for at få et uforpligtende tilbud. Og jeg modtager gerne besøg på mit atelier.


Medlem af:
formand for SMS - Sønderjyske MalerSammenslutning af 1935/www.sms1935.dk 
formand for Den Gyldne Løve / www.dengyldneløve.com


Eurasier Klubben dk/
Dansk Naturfrednings Forening/
Amnesty International/
Dyreværnforeningen/
Læger Uden Grænser/
WSPA/
Greenpeace/
Dansk Kennel Klub/

Mande klubben: deMæns/

- Vi har været vegetarer i mange mange år/ siden 1970
SVEJRUPLØKKE 5, SVEJRUP 6200 ÅBENRÅ/ Mobil 60 68 62 29 / Email: [email protected]
Lav din egen hjemmeside med mono.net